Thailand-Hus  Chaam Property
booked.net
+23
°
C
+25°
+22°
Cha-Am
Monday, 02
See 7-Day Forecast

Cha-am og Hua Hin på Thai bukten

Villa in  chaam

Cha-Am Thailand

 

Phuket og Koh Samui er kjent øya skianlegg i Thailand
og for et beach resort, på det meste, om Pattaya.

CHA-AM har kilometervis hvide strande
CHA-AM og HUA HIN har kilometervis hvide strande

Men det er en annen ferieområde nær Bangkok, som er svært populært blant thailandske og er å få anerkjennelse blant utenlandske besøkende. Det er kjent som Cha-am og Hua Hin.

Mens strendene i Phuket og Samui ble oppdaget nylig og har siden gjennomgått en rivende utvikling, Hua Hin vært favoritt Thai ekskursjon mål i over sytti år. Dette alternativet ble oppdaget tidlig på 1920-tallet av kong Rama VII som en ideell getaway fra den sensuelle metropolen Bangkok. Den rolige fiskerlandsbyen ble omgjort til Royal ekskursjon mål, og derfor ble populær blant Siams adel og overklasse. Byggingen av en jernbane fra Bangkok sikret sin tilgjengelighet og popularitet med en større andel av den thailandske befolkningen.

Hua Hin fortsatte å utvikle seg i sitt eget avslappet måte, både som en aristokratisk resort med ekstra tiltrekningen av en 18-hulls golfbane, og som en fiskehavn.

Cha-Am er en yngre versjon av Hua Hin, en avslappende familie helg resort som har beholdt sin unike identitet. I løpet av uken er det alle fred og ro, det ideelle stedet å komme unna. Thai folk kommer til stranden for deres piknik, bading og bare slappe av.

 

Cha-Am er den ledende badebyen Petchaburi-provinsen ved soloppgang side av Gulf of Thailand, 163 km sør for Bangkok. Landskapet her er preget av tett jungel og fjellkjeder. En rolig kjøretur fra Bangkok tar ca 2,5 timer.

Når en fiskerlandsby, nå ikke mer. Cha-Am tilbyr en avslappet tempo i livet, og en mer rolig atmosfære enn nabolandet Hua Hin. Hovedattraksjonen er dens rene, hvite sandstranden, som antas å være den lengste i Thailand, hvor du finner et utvalg av gode sjømatrestauranter ..

What to See and do

Når det gjelder aktiviteter som er svært forskjellig fra champagne piknik på stranden til energiske aktiviteter som vannsport og sykling. Ta en tur til de gamle templer og pagoder og området rundt. Eller et besøk til Summer Palace kong Rama VI (Marukhathaiyawan Palace) mindre enn 10 km sør for Cha-Am.

 

huahin4swiss

I helgene og på helligdager i både Cha-am og Hua Hin er det thailandske folk å sosialisere, danse og synge på stranden.

POSING FOR A PHOTO IN FRONT OF THE KING'S SUMMER PALCE
POSING FOR A PHOTO IN FRONT OF THE KING'S SUMMER PALCE

I løpet av de siste par årene har mange turister har oppdaget disse to destinasjon som er relativt uberørt. Hua Hin ligger 25 km sør for Cha-am med flere vestlige restauranter, barer, etc. og mer turist påvirket enn Cha-am.

De to byene tilbudet kilomertervis svært rene sandstrender, beskyttet av høye trær, som bidrar til å holde den varme solen midt på dagen i sjakk. Svømming er ideell for barn i trygge grunne vannet i thailandske gulfen. Cha-Am har den beste og lengste strand

I og rundt byer, det er masse å se og gjøre, templer, nasjonalparker, fosser og Kings Palace huler med Buddha bilder, etc. Begge byer har lokale markeder som er åpen hver dag fra kl.6 til annen. 23 hvor du kan få alle de lokale Thai frukt, i tillegg til alt annet.

 

I Hua Hin Klai Kangwon (vekk fra Bekymringer) Palace fortsatt ofte brukt av medlemmer av den kongelige familie og er åpent for publikum for besøk. Det ble bygget i 1928 av kong Rama VII og fortsatt til denne dag en offisiell kongelig residens.

Keang Krachan National Park, bare 51 km. fra Cha-am og 70 km. fra Hua Hin, er den største nasjonalparken i Thailand. Det strekker seg langs grensen Myanmar, og ligger i den øvre Phetchaburi River. Det har mange arter av ville dyr, inkludert elefanter, tiger, tåkete leopard, Malaysian bjørn, asiatiske svart bjørn, bjeffende hjort og mindre mus hjort, tapir, de pansrede malaysiske pangolins, og flere andre arter. Det er et par restauranter og vertshus hvor du kan overnatte for et par dager eller for en dagstur.

BANGKOK TRAIN STATION
BANGKOK TRAIN STATION

 

Hvis du liker sport, det er svømming, snorkling, dykking, sykling, ridning, jogging, og alle de store hotellene har treningsrom tilgjengelig for hotellets gjester og til en svært liten kostnad for bruk av fasiliteter, hvis du ikke er en gjest.

Kanskje du liker å tilbringe en dag om bord i et autentisk tre Thai fiskebåt. Det er ingen toalett, ingen køye, og definitivt ingen luksus, er dette eventyret bare for de som tør. Det ville være en opplevelse du aldri vil glemme.

Thailand er kjent for sine golfbaner og disse byene har noen av de beste i området. Designet av noen av verdens beste golfere, de tilbyr en utfordring selv for fagfolk. Langs den fem kilometer lange strekningen av stranden, Hua Hin den høyeste tettheten av golfbaner i verdensklasse hvor som helst i Thailand, og ennå er det nesten uoppdaget som internasjonal golf destinasjon. Green-gebyrer og andre kostnader er for tiden blant de laveste i verden, mens kurset vedlikehold og tjenester er utmerket.

Cha-am og Hua Hin på Thai bukten

 

Beliggeheden er idiel nærheten av Bangkok internasjonale flyplass med taxi, buss eller minibuss 2 3 timer.
Fra den sørlige bussterminalen i Thonburi, Bangkok (av Pin Klao Bridge fra Banglamphoo), busser til 3,5 timers tur hver time. Rundt 130-190 THB med aircon. Buss fra Phetburi er 30 baht. Busser Tilbake til Bangkok går hver time fra kl.5 til midnatt. Minivan fra Victoria Mono Apartment i Bangkok ca. 2,5 timer ca THB 180