Do  and Do Not  Gjøre og må ikke!

Villa in chaam

Cha-Am Thailand

 

Do and Do Not Gør og Gør ikke

Komme i gang i Thailand

Thailand er med rette berømt for sin toleranse og gjestfrihet, og den gjennomsnittlige turist vil ikke ha problemer med å tilpasse seg de lokale skikkene. Alle de samme, som når du kommer inn i et merkelig samfunn, kan en besøkende finner det nyttig å være klar over noen "gjør og ikke gjør", og dermed unngå å gi utilsiktet krenkelser. I utgangspunktet er de fleste av disse bare et spørsmål om sunn fornuft og god folkeskikk-egentlig ikke så forskjellig fra måten de ville oppføre seg i sitt eget land, men noen er spesielle nok til å bli markert.

Kongedømmet.  Se mer her

Thai folk har en dyp, tradisjonell ærbødighet for sine kongelige familie, og besøkende bør også vise respekt for kongen, dronningen og de ​​kongelige barna. I en kinosal, for eksempel, er et portrett av kongen som vises mens du spiller nasjonalsangen, og publikum er ventet å stige. Når du deltar i noen offentligte hendelser der et medlem av kongefamilien er til stede, er den beste guiden til å vite hvordan de skal oppføre seg ordentlig og mulig. se hvor dan de andre gjør.

 

Religion    Se mer her

Thailandsk lov har en rekke spesielle deler på religiøs handling, og disse dekker ikke bare buddhismen, religion folk flest, men også alle andre trosretninger representert i riket. For eksempel er det ulovlig å begå en handling på noen måte til et objekt på et sted for religiøs tilbedelse av ethvert samfunn på en måte som kunne fornærme religion. Tilsvarende hvem forårsake noen forstyrrelser i en samling lovlig engasjert i utførelsen av religiøs tilbedelse av religiøse seremonier er underlagt straff, og "klær eller bruke et symbol som viser at han er en prest eller nybegynner, Holyman eller minister for noen religion ulovlig å gjøre en annen person å tro at han er en slik person. ".

Do  and Do Not  Gjøre og må ikke!

 

 

I mindre juridisk språk, her er noen tips om hva du skal gjøre
og hva som ikke skal gjøre på et besøk til et religiøst sted:

 • Kle seg pent, ikke gå skjorteløs, eller i shorts, bukser, eller andre upassende antrekk. Hvis du ser på Thai folk rundt deg, vil du se hvordan de foretrekker du å være kledd, som i realiteten er sannsynligvis ikke mye annerledes enn måten du er kledd i et lignende sted hjemme
  Det er greit å bruke sko mens vandre rundt i et buddhistisk tempel, men ikke inne i kapellet der rektor Buddha bildet med. Bekymre skitt når du må ta dem av gulvet på slike steder er vanligvis ren.
  Buddhistiske prester er forbudt å berøre eller bli berørt av en kvinne eller å akseptere noe fra hånden til en. Hvis en kvinne ønsker å gi noe til en munk eller nybegynner, må hun først gi den til en mann som deretter presenterer. Eller i tilfelle av en kvinne som ønsker å presentere den med hånden, vil munk eller nybegynner spre et stykke safran kappe eller lommetørkle foran ham, og kvinnen vil sette ting i fairing.
  Alle Buddha bilder, store eller små, ​​ødela eller ikke, anses hellige gjenstander. Hvorfor ikke klatre opp på en å ta et bilde eller generelt gjør noe som kan vise aktelse.

Sosial adfær.
 • Det er ikke at Thai sosial atferd er mindre godt definert enn de som er knyttet til monarkiet eller religion, spesielt i en by som Bangkok der vestlige forhold er bedre kjent og mer allment akseptert. Men hva som er akseptabelt i Bangkok ikke være i det landet der de gamle metodene er fortsatt sterk. Her er et par ting å huske på:

 • Thais vanligvis ikke trykker hender når de hilser hverandre, men i stedet trykker hendene sammen i en bønn-lignende bevegelse kalt en wai. Vanligvis wais en yngre person en eldre, som deretter gjør det. Se hvordan Thai folk gjør, og du vil snart lære.
  Det er ansett som uhøflig å peke føttene på noen, kan du prøve å unngå det når du sitter overfor noen, og etter unnfangelsen at foten er en lav lem IKKE peke foten å vise noen noe, men bruk fingeren i stedet.
  Thais anser hodet som den høyeste delen av kroppen, både bokstavelig og i overført betydning. Som et resultat, godkjenner ikke berører noen av de deler av kroppen, selv i en venlig gest. Tilsvarende, hvis du ser Thais på en samling, vil du legge merke til at unge mennesker går langt for å holde hodet lavere enn den eldste, for å unngå å gi inntrykk av å se ned "på dem. Dette er ikke alltid mulig, selvfølgelig, men det er innsatsen som teller.
  Offentlig visning av følelser mellom menn og kvinner er ikke populært. Du kan se noen veldig vestlige orienterte unge thailandske par holder hender, men det er omfanget av visning hengivenhet i denne høflig samfunnet.
  Miste besinnelsen, spesielt i det offentlige, vil mer enn sannsynlig ikke få deg langt. Thaien tror betegne slike skjermer dårlig oppførsel, og du er mer sannsynlig å få det du ønsker ved å holde hodet kaldt og skjule dine følelser.
  Ikke bli overrasket om du blir kalt ditt fornavn, for eksempel Mr. Bob eller Miss Mary i stedet for etternavn. Dette er fordi Thais referere til hverandre på denne måten, vanligvis kalt "Khun" (Herr, fru eller Miss) i begynnelsen. Følg skikker av landet så langt som mulig, og du vil ha flere venner under oppholdet. Og jo flere venner du har, jo mer vil du ønske å gå tilbake Tilbake til Thailand. • Source : Tourism Authority of Thailand. Atraveller's Guide to Thailand

 •  

 

Se også:
15 tips: Sådan opfører du dig i Thailand  


 • Do  and Do Not  Gjøre og må ikke!

 •