Cha-am og Hua Hin ved Thai bugten

Phuket og Koh Samui er kendt ø resorts i Thailand. Og for en strand resort, ved de fleste, om Pattaya.

CHA-AM og HUA HIN har kilometervis hvide strande

Men der er en anden ferie område tæt på Bangkok, som er meget populær blandt thailandske og er ved at vinde anerkendelse blandt udenlandske besøgende. Det er kendt som Cha-am og Hua Hin.

Mens strandene i Phuket og Samui blev opdaget for nylig, og har siden undergået en voldsom over udvikling, har Hua Hin været favorit Thai udflugts mål i over halvfjerds år. Dette alternativ blev opdaget i begyndelsen af 1920'erne af kong Rama VII som et ideal flugt fra lumre metropol Bangkok. Den rolige fiskerby blev omdannet til Det Kongelige udflugts mål, og derfor blev populær blandt Siam's adel og overklasse. Opførelsen af en jernbanelinje fra Bangkok sikret deres tilgængelighed og popularitet med en større del af den thailandske offentlighed.

class="row">

Hua Hin fortsatte med at udvikle i sin egen afslappede måde, både som en aristokratisk feriested med den ekstra attraktion for en 18-hullers golfbane, og som en fiskerihavn.

Cha-Am er en yngre version af Hua Hin, en afslappet familie weekend feriested, der har bevaret sin unikke identitet. I løbet af ugen er det alle fred og ro, det ideelle sted at komme væk. Thai folk kommer til stranden for deres skovture, svømning og til bare slappe af.

Cha-Am er den førende badeby i Petchaburi provinsen på solopgangs siden af bugten i Thailand, 163 km syd for Bangkok. Landskabet her er præget af tæt jungle og bjergkæder. En afslappet kørsel fra Bangkok tager ca 2,5 timer.

Engang en fisker landsby, nu noget mere. Cha-Am tilbyder et afslappet tempo i livet, og en mere rolig atmosfære end naboen Hua Hin. Dens vigtigste tiltrækning er dens rene, hvide sandstrand, som menes at være den længste i Thailand, og hvor du vil finde et udvalg af gode fisk og skaldyr restauranter..What to See and do

Når det kommer til aktiviteter, der er meget forskellige, fra champagne picnic på stranden til energiske stræben såsom vandsport og cykling. Tag en rundtur i den gamle templer og pagoder, og det omkringliggende område. Eller et besøg til sommer paladset King Rama VI (Marukhathaiyawan Palace) mindre end 10 km syd for Cha-Am.

I weekender og helligdage i både Cha-am og Hua Hin kommer det thailandske folk for at hygge sig, danse og synge på stranden.
POSING FOR A PHOTO IN FRONT OF THE KING'S SUMMER PALCE
I løbet af de seneste år har mange turister har opdaget disse to

feriemål, der er relativt uberørt. Hua Hin er 25 km syd for Cha-am med flere vestlige restauranter, barer etc. og mere touristpræget end Cha-am. De to byer tilbyder kilomertervis af meget rene sandstrande, der er beskyttet af høje træer, der hjælper med at holde den varm middagssolen i skak. Svømning er ideel for børn i sikker lavvandede farvande i Thai bugten. Cha-Am har den bedste og længste strand I og omkring byerne er der masser at se og gøre, templer, nationalparker, vandfald, og Kings Palace huler med Buddha billeder, osv. Begge byer har de lokale markeder, der er åben dagligt fra kl.6 til kl. 23 hvor kan man få alle de lokale thailandske frugter, samt alt mulig andet. I Hua Hin er Klai Kangwon (Væk fra Bekymringer) Palace stadig ofte anvendes af medlemmer af den kongelige familie og er åben for offentligheden for besøg. Det blev bygget i 1928, af Kong Rama VII og er fortsat indtil i dag en officiel kongebolig. Keang Krachan National park, kun 51 km. fra Cha-am og 70 km. fra Hua Hin, er den største nationalpark i Thailand. Det strækker sig langs den Myanmar grænsen, og er beliggende i den øvre Phetchaburi River. Det har mange arter af vilde dyr og planter, herunder elefanter, tiger, træleopard, Malaysisk bjørn, asiatisk sort bjørn, gøende hjorte og mindre mus hjorte, tapir, den pansrede Malaysisk skældyr, og flere andre arter. Der er et par restauranter og kroer, hvor du kan bo i et par dage eller for en

dagstur.
BANGKOK TRAIN STATION
  Hvis du kan lide sport, er der svømning, snorkling, dykning, cykling, ridning, jogging, og alle de store hoteller har fitnessrum til rådighed for hotellets gæster og på et meget lille afgift

for brug af faciliteterne, hvis du ikke en er gæst. Måske vil gerne bruge en dag om bord på en autentisk træ thailandsk fiskerbåd. Der er ingen toilet, ingen kaj, og absolut ingen luksus, dette eventyr er kun for dem, der tør. Det ville være en oplevelse du aldrig glemmer dog.

Cha-am og Hua Hin ved Thai bugten


 

Thailand er kendt for sin golfbaner og disse byer har nogle af de bedste i det omkringliggende område. Designet af nogle af verdens bedste golfspillere, de tilbyder en udfordring selv for professionelle. Langs sin fem-kilometer lange strækning af stranden, giver Hua Hin den største tæthed af verdensklasse golfbaner overalt i Thailand, og alligevel er det næsten uopdagede som en international Golf destination. Green-gebyrer og andre omkostninger er i øjeblikket blandt de laveste i verden, mens kursus vedligeholdelse og tjenester er fremragende.

Beliggeheden er idiel tæt på Bangkoks Internationale Lufthavn, med taxi, bus eller mini bus 2 3 timer.

Fra den sydlige Bus Terminal i Thonburi, Bangkok (over Pin Klao Bridge fra Banglamphoo), afgår busser til de 3,5 timers tur hver time. Omkring 130-190 THB med aircon. Bus fra Phetburi er 30 baht. Busser tilbage til Bangkok afgår hver time fra kl.5 til midnat. Minibus fra Victoria Monoment in Bangkok ca. 2.5 time ca THB 180

 

Cha-am og Hua Hin ved Thai bugten